Webbdesign

Så, nu är all webbdesign klar och inlämnad, bara att vänta på kommentarer och betyg nu. ;D Skönt! Även om det har varit roligt och lärorikt så ska det bli skönt att ha alla veckodagar på sig till att plugga engelska, börjar nog behövas nu när det ramlar in uppsatser och tentor blandat med småuppgifter. Men jag tycker nog ändå att jag är i fas med allt, så det ska nog gå!

Nästa stora grej är att få antagningsbesked också, men det får jag nog inte fören lång fram i juni eller liknande! Hoppas verkligen att jag kommer in på dataspelsutveckling på SU nu då! Det verkar superroligt och jag ska verkligen försöka plugga ordentligt den här gången, som på engelskan. Jag hoppas jag kommer ha ämnen och sånt som är lättare att veta hur man skall plugga än till exempel matte som jag helt enkelt inte vet hur jag ska plugga, och då blir det bara tråkigt, jobbigt och svårt.

Läser just nu: Sense and Sensibility av Jane Austen. Så bra! Precis min sorts litteratur! 1800-tals England är så mysigt och vackert att läsa om. Jag tycker verkligen om engelsk 1800-tals litteratur av typen Gaskell eller Austen (eller möjligen historiska Harlequin, hehe...).

T-shirt

Har nu beställt en tröja/T-shirt med texten "Game Development: The shortcut to becoming God". Yay! :D

Annars har jag det bra. Webbdesignkurserna är snart slut och engelskan är fortfarande jättekul, så allt är bra. Hoppas på att faster kommer till påsk också!

Plugg

Nu blir det nog en massa plugg igen och inte sårskilt mycket blogg, men så har det väl i allmänhet varit ett bra tag. Känns lite tråkigt att lixom behöva tvinga sig själv till att blogga varje gång, och man har inte alltid tid och så. Men jag lever och har det bra iaf. :)

21 år

Så vart man nu 21 då då. Känns gammalt, men inte så mycket annat.

Det har gått bra att vara hemma själv med katten faktiskt, och nu är familjen hemma igen. Jag blev firad idag då det blev lättare så för alla och har fått massa fina presenter som jag får berätta om senare, för nu måstye jag sova. Men jag ska nog ta spel-paus, för det har börjat bli lite för mycket av det känner jag själv. Speciellt att jag gör det samtidigt som annat, så då blir det inte alltid så bra. Har kommit ur plugget lite den här långhelgen (torsdag till söndag), så nu måste jag in i det igen så att säga. Till och med webbdesignkurserna börjar bli lite jobbiga nu, och jag har ju en stor uppsats i engelskan som väntar, så nu måste jag in på banan igen lite. Men det kommer gå bra.

Men ja, som sagt, ska försöka uppdatera mer senare om vad jag fått för fina presenter iaf. :)
RSS 2.0