GODKÄND

DE HAR REDAN RÄTTAT KOMPLETTERINGSUPPGIFTEN OCH JAG BLEV GODKÄND OCH FICK C PÅ TENTAN DÅ!!!! :D :D :D :D :D Och allt annat i kursen är godkänt också! Fick D sammanlagt på alla inlämningsuppgifter!! TJOHOOOOOO!!!!!!!!

Komplettering klar

Kompletteringsuppgiften är klar och inlämnad! Eller, jag hoppas att den är inlämnad rätt för det var märkligt svårt att lämna in, haha. Men gjort iaf och inlämnat 5 inatt, tadah :D Hoppas nu bara att allt annat i kursen blir godkänt också samt kompletteringen så jag slipper göra om något.
 
Annars är det samma gamla vanliga som händer; håller på med YouTube och snackar med massa folk. Fick ett spel som gåva helt plötsligt utan "anledning" igår över nätet från en helt ny internetperson! Blir alltid orolig när folk spenderar pengar på mig bara sådär, haha, men roligt förstås. :) 
 
Måöat naglarna också i grå-grönt och rosa. Ser inte helt proffsigt ut, men ganska snyggt ändå tycker jag.

Senaste veckan

Senaste veckan har jag varit hemma och spelat in en massa för YouTube, så för tillfället ligger jag ganska bra till schema-mässigt med videos och så. Känns bra. Annars har jag tvättat och hjälpt i trädgården och sånt.
 
Natten mellan fredag och lördag sov jag ingenting, råkade bara bli så för jag snackade med folk över nätet, oops. Men det gick bra ändå, roligt att göra så ibland. Lördag vart ju en ganska trött dag, men lyckades ändå läsa 3h och fixa tvätt och disk och trädgård och åka med till bibblan och grejs.
 
Idag fick jag dock reda på att jag fick FX på senaste tentan. Det betyder att jag ligger mittemellan godkänd och inte, så jag kommer få en kompletteringsuppgift att göra och om jag blir godkänd på den så får jag E och blir godkänd på tentan. *svärord* Tja, glad att jag inet fick direkt F i alla fall, vill verkligen inte behöva göra om något i den senaste kursen. USCH!!! Så det blir att jobba med kompletteringsuppgiften den här veckan, och hoppas på att alla inlämningsuppgifterna och allt i kursen blir godkända iaf, annars gäller det att fixa dem också antar jag. Kan komma att bli en rolig vecka den här veckan ja...
 
Och måste underhålla yngsta brodern så det inte blir för mycket dator för honom. Aj aj. :/

6 månader

Imorogn fyller min YouTube kanal 6 månader! :D (eller, jag har hållit på och spelat in och lagt upp där i 6 månader iaf) Så kommer fira det med lite spännande saker jag jobbat på hela dagen idag och en del igår. Det kommer bli supercoolt ;)
 
Annars så ja, har det vi alla och så. ser inte fram emot sommaren i allmänhet som sagt med att behöva jobba och så, speciellt inte när det verkar bli VRE, men men...

År ett klart

Ja, helvetesarbetet fixat förra veckan och sista tentan skriven igår. Bara hoppas på att allt det sista blir godkänt så har jag tagit mig igenom första året utan några rester eller någonting. Awesome :D
 
Nu är det helt ledigt resten av veckan som gäller. Få helt sjuka sovtider och spela en massa, haha.
RSS 2.0