Nytt TV-spel

Vi kom enbra bit längre idag på uppgiften, och till slut fixade sig den dumma algoritmen jag suttit med med lite hjälp, så det känns bra! Tror vi kan få B på inlämningsuppgiften faktiskt. Gäller bara att fixa alla detaljer, under morgondagen hoppa jag. :)
 
Idag fick jag ett nytt TV-spel på posten; Persona 3! Jag har haft Persona 4 ett tag och det är det bästa spelet någonsin, så jag är jättetaggad på att spela #3. Har börjat nu ikväll faktiskt, och en hel del spelmekanik och lite musik är samma som i #4 och det verkar supercoolt och jätteroligt. Lite förvirrande kamera möjligen, och inget slår ju #4, men ser verkligen fram emot att spela det. Och jag köpte en förlängd version av spelet, så det finns massa extra att köra också. Yay! :D
 
Nu hoppas jag bara att tentan på torsdag kommer att funka så är allt bra, haha.

Programmeringen

Just nu är det bara Programmeringen som gäller. Tenta på torsdag och inlämningsuppgift. Har suttit hela helgen (13h igår och typ 5h), varav hälften av den tiden har varit med samma problem som fortfarande inte funkar... Hoppas vi kan jobba på i skolan imorgon och få bra hjälp och så så att vi fixar den här uppgiften helst imorgon. Även om man lär sig i princip det man ska kunna till tentan på denna uppgift såklart så vore det ändå skönt att ha tid att titta på gamla tentor och sånt lite innan torsdag. Hoppas bara allt går bra nu! Lite stressad över detta fortfarande, även om vi har fått mycket/det mesta av uppgiften gjord.

Oops

Har glömt/inte orkat blogga nu, hehe.
 
Men ja, nej, händer väl inte så mycket egentligen. Lite stressad över skolan, måste väl börja anstränga mig om sommarjobb igen och spelar in för YouTube och så. Började även skriva igen i söndags vilket känns roligt. :D Ingen direkt högklassig litteratur kanske, men lite roligt äventyr och så.
 
Inget superspännande, men iaf :)

Tillbaks till skolan

Nu måste jag börja fixa inlämningsuppgift 2 till PROG2 kursen, rätt stor uppgift och så. Var väldigt stressad imorse över det hela, men råkade bli hemma från skolan idag så då började jag jobba med den och så, så det känns lite bättre nu. Börjar med att försöka fixa den så att jag får ett E iaf, och sen kan jag börja fundera på om jag är duktig nog och har tid att sitta och göra den mer advancerad. Bra strategi tycker jag. :) Tentan är ju om tyå 2-3 veckor också, ingen tid kvar nästan ju!
 
Och inget sommarjobb ännu heller. Typiskt :/ Hoppas på att kunna få jobb på dagis iaf om inget annat händer/kommer :)
 
Måste ringa massa kundtjänster och grejer också och fråga varför jag plötsligt inte kan handla någonstans längre...

Helgen med J

Åh, vi har faktiskt gjort lite saker och varit utanför huset den här gången, haha.
 
 
Fredag:
  • Hämtade J på centralen
  • Fick en jättemjuk och lagom stor (storlek bebis typ alltså) nallebjörn <3
  • Fick silverhalsband han tillverkat själv (lite tungt, men jättefint!) och en liten kista att ha det i
Lördag:
  • Fikade i centrum och träffade S och Mlölis
  • Åkte in till stan och gick till Kjell och Co och till Hötorgshallen
  • Spelade Star Wars och spelade in lite t.o.m. på kvällen
Söndag:
  • Mormor och morbror kom och firade pappa + lillbrorsa
  • Vi såg "Sense and Sensibility" på kvällen <3
Måndag:
  • Skolan för mig 10-12
  • Träffade J i stan vid halv ett
  • Hade vår första dejt (efter 4 år, eller för att fira 4 år, haha) - lunch på Jensens Böfhus. Gott! <3
  • Hötorgshallen igen
  • Gick runt lite i stan
  • Jag tvättade lite
  • Spelade och såg på "My Favourite Marsian"
Tisdag:
  • Skolan för mig 10-12
  • Träffade J i stan igen
  • Låste in hans väska på centralen och åt lunch i Kungshallen - Kebab, gott! <3
  • Köpte lakrits åt pappa i Hötorgshallen
  • Vi gick runt lite i stan - ÖoB och GameStop
  • Hämtade ut J:s väska igen och gick till plattformen
  • Tåget kom och tog J tillbaka till Gbg
 
Saknar honom

Nalle

J är här (hämtade honom på centralen efter att ha gått runt på Pressbyrån och väntat i typ 1,5h), och jag fick en stor gosig nallebjörn! :D Och en jättefin liten kista, och ett halsband han gjort helt själv <3

Trött dag

Upp sju på morgonen idag igen då. Trött kan vi ju säga. Trött... Men man skippar ju inte skolan för det. Hörde, såg och typ förstod nog det mesta han sa idag iaf. Sedan blev det att nästan somna på bussen hem, precis som igår. Det är en riktigt läskig känsla, usch...
 
Handlade gott bröd och en fryst pizza på vägen hem, och la tillbaka godiset på hyllan. Åt pizza och bröd när jag kom hem vid typ ett (stark och god pizza, men kunde ha varit lite starkare). Sorterade sedan tvätt och satte på en mörk maskin (som jag kom ihåg igen vid typ kvart över nio, hehe). Rederade sedan mitt gamla, gamla Twitter konto som jag aldrig använder men som ändå hade lyckats skriva några egna kryptiska inlägg, så gissar att det vart hackat ett tag eller nått. Inte för att det kontot var direkt värt det, haha. Har tagit bort det nu iaf, och startat ett nytt tumblr konto med bland annat en tumblr för YouTube kanalen (länk till den under "externa anteckningar" här i bloggen).
 
Annars har väl inte gjort så mycket. Spelat in lite, läst lite och så. På väg i säng nu. Börjar inte förens klockan tre imorgon, men det passar ganska bra för då slutar jag kvart i fem och J kommer till centralen vid sju <3 Undrar om vi får middag imorgon, haha

Tisdag

Tja, nej, inte hänt så mycket idag. Tidig föreläsning (klockan 10:00), hem, hämta paket, göra lite flummiga ingenting-saker, missförstå möten, hem igen och kolla på YouTube klipp typ. Ska läsa lite också. :)
   "Firat" 4 månader på YouTube också, haha.
 
Imorgon fyller yngsta brorsan år! :D

Lång och intressant dag

Fick inlämningsuppgift 1 godkänd efter redovisning, men en hel del intressanta kommentarer. Men, men, det löser sig. Fixat lite till med koden, så hoppas att den blev bättre på något sätt nu, haha. Annars var detföreläsning som vanligt, dock väldigt trött eftersom jag av någon anledning hade svårt att somna igår. :/
 
Åkte hem med mamma och sen gick vi på Friskis. Försökt titta lite till på kod sen, och spelat in. Fixade/lyckades ta mig förbi ett buggat ställe i ett spel som jag laddar upp lite sporadiskt, så nu är det spelet on track again, känns bra! Håller på en hel del med YouTube, haha, men så blir det väl med en hobby antar jag. Har verkligen fångat mig helt, och teorietiskt sett kan jag ju typ tjäna pengar på det också (även om jag inte gör det) så. ;)
 
Undrar annars när deklarationen kommer. Skulle gärna vilja göra den snart. Men det ska ju inte vara färdigutskickat förrens 15 april, så någon gång den här veckan borde det ju komma.

Från 0 till 100

Gissa vad?! Jag är klar med inlämningsuppgift 1! :D Gick från 0 till 100 nu över helgen, haha. Och riktigt stolt över några lösningar jag gjort som jag tyckte var riktigt smarta. Hoppas nu bara att det blir godkänt och klart imorgon när jag tänkte redovisa så att jag kan skicka in den och ha den klar. SNart kommer ju J. <3

Star wars + programmering

Blev lite Star Wars trots allt igår kväll, vilket var superkul, och sen spelade jag in lite annat med den ena av dem. Sen blev det sent igen, hehe... Så råkade sova till halv 2 på eftermiddagen... men sedan dess har jag suttit hela dagen ända fram till klockan 22 och jobbat med inlämningsuppgift 1, så haha! Det är superkul och går bra och framåt hela tiden. Lyckas hitta och lösa alla mina problem, vilket känns jättebra och härligt. Det mesta av jobbet är faktiskt gjort nu, så blir att fortsätta imorgon bara! Ska ju redovisas på plats i skolan för lärare under veckan, och har de synpunkter och tycker att man måste göra om saker så måste man redovisa en gång till innan fredag, så det gäller att skynda lite nu. Men det ska väl gå. :)

Pappas födelsedag

Ja, pappas födelsedag idag, så man blev väckt vid 7 för att sjunga på morgonen, men la mig sen igen, så jag har nog sammanlagt sovit typ 9h inatt. Somnade faktiskt innan midnatt! (väldigt lite innan, hehe, men ändå)
 
Känt mig mindre trött idag dock vilket har varit riktigt skönt. Föreläsning vid 13 som vanligt, och köpte sedan tulpaner och lite nötter på vägen hem. Glömde att hämta ut paket på läskiga stället, så får väl göra det imorgon. Inte superbråttom så.
   Extragod middag förstås, men också extra mycket disk då, haha. Men de går ju bra att fixa. Nu på kvällen får vi se vad det blir, om det blir inspelningar eller inte och i sådana fall vad för något. Men, men. Fattar fortfarande inte problemet med min inlämningsuppgift dock... Det är fett konstigt...

Torsdag

För jag har så mycket fantasi angående rubriker, haha.
 
Oj, nej, natten till idag blev inte så läng nej. Satt uppe och chattade en stund... Men har ändå klarat av dagen,m trots att jag har varit trött. Ska lägga mig ikväll dock nu. :)
 
Fick i uppgift att hämta ut paket på posten idag. Jag förstår verkligen inte varför, men det verkar som att alla företag kör på devisen "vi ska packa ner våra produkter i så klumpiga och orimliga paket som möjligt" så hade lite problem med att få hem allt... Men tja, det gick ju det också.
   Sen har jag fixat lite födelsedagskort och börjat på inlämningsuppgift 1 för Programmering 2-kursen, men nu händer det bara något superskumt som jag inte fattar, så jag lägger ner för ikväll, haha.
 
Imorgon fyller pappa år, och det blir förhoppningsvis inspelningar med andra folk. Antingen Star Wars eller något spel i stil med de jag spelar in. :) Fett kul! Inte mycket sömn dock, haha, men ska försöka bättra mig på riktigt nu. Igen. Fortfarande. Som alltid. :P

Hårfärg!

Dagen började med att man vaknade till ljudet av skrikande barn med intressant språkbruk. Oj oj oj säger jag bara...
 
Vid halv tolv iaf så var jag på plats inne i stan för att äta lunch med Mlölis, S och S:s boyfriend som vi fick träffa idag. Supertrevlig kille, och de verkar vara jättesöta och glada ihop. Fast lite märkligt känns det ju att se S gå och hålla handen sådär med honom. Jag vet inte varför, haha.
 
På vägen till skolan sen stannade jag till i K centrum och hittade hårfärg! Hann dock inte köpa, så gick tillbaka dit efter föreläsningen. Köpte två förpackningar med röd hårfärg, så nu är vissa häromkring som inte riktigt gillar hårfärgnings idén superglada, haha. Men jag tog inte lila iaf. ;P Ska få hjälp av Emi någon dag med att få det i håret vilket är nice och supersnällt.
   Köpte även nya nagellack; ett ljusrosa som är typiskt Disney prinsessa färg och kommer skära sig helt fantastiskt mot hårfärgen, vilket var vad jag ville (och jag gillar färgen) och en snygg ljus typ pastelaktig grön nyans. Lite ljusa vårfärger typ. :)

En tisdag

Svårt att somna, så inte så mycket sömn. Skola igen, vilket var intressant, men jag satt och ritade lite, heh... Har sedan suttit och googlat efter lösning på ett ljudproblem, men det verkar relativt omöjligt, samt lagat middag och spelat in lite. Nu vet jag inte vad det blir. Kolla lite skolgrejer och kanske sova snart förhoppningsvis :)

Annandag påsk

Ja, man skulle ju plugga idag egentligen. Och det finns ju iofs tid kvar, men den lär väl slösas bort som vanligt. Ända sedan jag var sjuk har känslan för tid och att man går i skolan helt dragit åt skogen. Allt är bara jättekonstigt och känns halvt oseriöst och grejs. Inte bra alls! Hoppas att det ska skärpa till sig nu under kommande veckorna.
 
Ha ruppdaterat min YouTube kanal iaf nu till slut med nya layouten och nya egenritade bilder och sånt. Fantastiskt, haha, men lite roligt iaf. :)
RSS 2.0