Klar!

Värsta veckan ever är över! Allt är gjort och inlämnat nu, så bara hoppas på godkänt och inte bry sig mer :D Nu ska jag ha en superrolig helg, haha. Tenta på tisdag, men ja ja. 

Sista veckan innan sommarn

Ungefär en vecka kvar tills sommaren. Borde ju vara lugnt, eller? Ehm, NEJ. Det är en riktigt hemsk vecka som väntar. Tjoho...

Underbart...

Uppgift 2 är inne, tjoho! :D
 
Nu kan det ju inte bli värre, va? Jodå. Skrivuppgiften är helt ********* sjuk i huvudet. Jag vill bara gå och lägga mig under ett täcke och hoppas den försvinner av sig själv. Jag orkar inte... Och den ska vara inne senast 13:00 på måndag, så yay... Sen är det fyra intensiva dagar med nått himla designande av mjukvara och bygga pappersprototyper av detta och testa på folk och grejs. Och sen är det tenta tisdagen efter. Försöker de köra in oss i väggen på riktigt eller?
 
*fortsätter klaga för sig själv*
 
Så så är det. Vill bara fixa allt så man bara blir godkänd och slipper rester och sen slipper den här kursen. Usch säger jag bara...

Tenta PROG2

Fick C på Programmering 2 tentan!! :D

Helgen

Kollat på Eurovision, lyssnar sönder Finlands bidrag och spelat Star Wars samt försökt plugga (vi har en helt störd uppgift). Ungefär det som hänt i helgen :) Nu blir det stress och att jobba på som bara den under veckan här igen.

Sista veckorna

Ja, nu är det ju som sagt sista veckorna i skolan och supermycket att göra. Förstår halvt inte hur de tänkt sig att allt ska hinnas med samt tentan, men det går väl antar jag. Ska bli skönt när den här kursen är över iaf faktiskt. Den är intressant, men inte riktigt min typ av kurs: finns inga rätta svar, man ska bara argumentera och resonera. Usch, usch :(
 
Annars är det ju Eurovision! :D Lynda Woodruff är bara bäst, haha.
 
Måste väl kontakta dagis igen om sommarjobb snart antar jag 

Långhelg

Förra veckan var det långhelg från torsdag till söndag. Gjorde inte så mycket, förutom på torsdagen då hela familjen var ute och jobbade i trädgården tillsammans. :)
 
Mycket att göra i skolan nu som sagt, men det ska nog gå! Sista tentan är 4 juni, sen är det sommar med allt vad det innebär.

MDI dag 1

Så ja, idag började Människa-Dator Interaktion. Blir mycket att göra de närmaste 4 veckorna! Framför allt mycket att läsa, men även en hel del uppgifter att lämna in! Tur att allt är grupparbeten, men ändå. Men det är ju sista kursen, så det är bara att köra på så mycket det går. :)

Slapp söndag

Inte gjort så mycket idag, mest tittat ikapp på massa YouTube klipp, rensat mailen, varit med faster innan hon åkte hem och spelat TV-spel. Men sånna dagar ska man väl också ha. Skulle ha behövt läsa dock, även om jag väl iofs har tid till det nu... 
 
Nya kursen imorgon 9:00. Tidigt efter att man vant sig vid att börja 10:00 eller 13:00 varje dag, men det ska väl gå det med! Snor skjuts av mamma och är i skolan en timme tidigt, haha. Kan jag ju sitta och läsa :)

PROG2 slut

Nu är alltså Programmering 2 slut. Jobbat på med inlämningsuppgiften hela förra helgen och veckan, och igår redovisades den och godkändes för inlämning. Låter som ett B på den i mina öron. Tentan i torsdags kändes som att den gick bra, så är ganska säker på att jag har klarat kursen i varje fall. Nu är det bara att vänta med spänning på vad betyget blir! Känns bra. :)
 
Faster är här över helgen vilket är superunderbart :D
 
På måndag 9:00 börjar nästa kurs, den sista för år 1: Människa Dator Interaktion. Låter spännande det med, så det ska bli kul. Sen är det bara att hoppas på att sommarjobb löser sig på något sätt. Ja, ja.
RSS 2.0